DiensteN

Machinebouw en onderhoud

Wij ontwikkelen machines om uw (productie)proces te verbeteren of te vereenvoudigen. Maak kennis met onze leestenfrees, pick-and-place machine en plasmasnijder. Ook voor het onderhoud van uw machines kunt u bij ons terecht. Wij voeren preventieve onderhoudswerkzaamheden uit om machines en apparaten in uitstekende conditie te houden. Heeft u een wens voor een machine op maat of heeft uw machine onderhoud nodig? Laat het ons weten!

Leestenfrees

Met onze leestenfreesmachine bent u verzekerd van hoge kwaliteit. Eén opspanningspunt en een gemiddelde freestijd van 8 minuten.

De techniek die wij hebben toegepast in deze machine is uniek in de branche. Precisie waar handwerk nauwelijks aan te pas komt. Neem contact op voor een offerte op maat.

Leestenfreesmachine

Shredder

Gemakkelijk en snel van uw restafval af. Wij ontwikkelden een shredder voor het verwerken van restmateriaal.

Met onze shredder voorziet u uw productiehal van de noodzakelijke afvalverwerking. U bespaart tijd, opslagruimte en daarmee kosten.

Lifters

Voor het optillen, verplaatsen en bijdraaien van zwaar plaatmateriaal ontwikkelden wij lifters.

We voorzagen onze klant in de ontwikkeling en afwerking van de lifters. Van laswerk, tot assemblage en afwerking met een strakke poedercoating.

Interesse in onze diensten?

Bouw-Products BV
Elektrostraat 4
7483PG Haaksbergen

Dik Vaanhold

d.vaanhold@bouw-products.nl

Rick Molenkamp

r.molenkamp@bouw-products.nl